sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Zile bune, zile rele

Groaznica zii! Nu ca m-as plange, dar totul a fost pe dos si inca e. M-am trezit la 10, dupa o noapte ca de lunatic in care am stat in fata micului ecran cu popcorn survoland programele, si am hotarat ca cel mai bun lucru este sa ma duc la sala (chiar daca la 13 ma intalneam cu prietenii). Odata ajuns la sala, realizez ca eram singurul nebun care sambata dimineata avea chef sa transpire, asa ca nu am stat prea mult...
Ajuns acasa, in fata usii, primesc un soc: nimeni nu era acasa, si eu nu aveam cheia! Asa am stat eu 1 ora in scara inghetata a propriului meu bloc asteptand sa vina cineva sa-mi deschida usa. Si uite asa n-am mai ajuns nici la intalnirea cu prietenii mei.
Decid sa fac un dus cald ca sa ma incalzesc pentru ca a fost destul de frig afara... dupa 2 minute de cand itrasem in cada, se opreste apa calda.(la faza asta nu cred ca mai zic nimic: imi venea, gol fiind, sa ies afara si sa il strand de gat pe nemernicul care a oprit apa!)
Am tratat totul cu astea, am tratat totul cu zambete si rasete, pe moment considerand ca nu are ce sa se mai intample.
Dupa ce am ratat o "ieseala" in oras, am dat peste norocul de a intra be mess si a fii invitat de un coleg la un bowling!  Am acceptat imediat, eram deja plictisit de moarte! trebuia sa ne intalnim la 17:00. Mi-am propus sa dorm 1 ora, nu mai mult. Initial am vrut sa-mi setez alarma de la telefon, dar am considerat ca pot conta pe fratele meu sa ma trezeasca. Nu-mi mai amintesc de am visat, era ceva legat chitara (probabil o chitara care ma inghite pentru ca o chinuiam prea mult), in fine...    Cand ma trezesc, ma duc un bucatarie si ma uit la telefon: 20 apeluri nepreluate; ora 18:35. INNEBUNISEM!!!   Asa s-a suparat si colegul meu pe mine(SMS-"Esti bulangiu bah!") si am ramas prizioner in propria mea casa.
Sa nu mai punem la socoteala ca m-am fript, am dat cu capul de coltul dulapului de sus la bucatarie, mi-am uitat abonamentul la sala.

Ce sa mai zic... a fost o zii...(*ramane la parerea ta)

Un comentariu:

  1. Cu siguranţă nu poate fi socotită ca fiind una din zilele tale cele mai bune :).Dar depinde cum priveşti lucrurile : spre exemplu ai fost singurul care şi-a dat silinţa să meargă chiar şi sâmbăta la sală, dacă aveai cheia puteai să o rupi în uşă, sau ce s-ar fi fost întâmplat dacă în loc de apa caldă se oprea apa rece?Dacă ai fi ieşit în oraş şi te răcoreai pe prietenii tăi pentru toate păţaniile din ziua respectivă şi lista continuă..Ideea e că depinde cum iei lucrurile care ţi se întâmplă: partea bună sau cea rea a lucrurilor?De asta depinde buna ta dispoziţie!
    PS: Ce coincidenţă, am ajuns pe blog-ul tău accidental,căutând o fotografie pentru postarea mea care se intitulează : Zile bune, zile rele, bine că le ai! ..

    RăspundețiȘtergere