marți, 1 martie 2011

Fata de la munte...

De ziua unui tip din "staff-ul scolii" am luat autocarul si am dat o fuga repede 2 zile la Sinaia!

Distractie maxima!!! Bautura la discretie!!! Aer curat!!! Colegii!!! tot ce se putea, multe boacane am facut astea 2 zile de weekend!

Dupa de s-a terminat petrecera sarbatoritului, toti colegii mei erau obositi si au ramas in pensiune...  eu si un tovaras am luat-o la pas prin micul orasel. Rosii in obraji (poate de frig, poate de vin) hotaram sa facem un popas la restaurantul meu preferat de acolo "La Bucegi".
N-am mai apucat sa comandam nimic, mi-a sarit in ochi o blonda care statea la bar, se vedea ca tipa nu era din zona, sigur era turista, sigur a venit cu cineva...  eram agitat, ma uitam, asteptam,  nu venea nimeni... incepusem sa cred ca e singura de nebuna la 10 seara in oras.
~intre timp comand un pepsi.

Ma tot uitam si-mi spuneam in sine: "ma ce mama dracului?! e imposibil, locul ala din stanga ei e prea gol, trebuie sa-l unple cineva"   Clipa urmatoare, eram acolo...  Ea servea o ciocolata calda,  eu imi luasem o cafea...  Tovarasul meu statea linistit cu halba lui de bere intr-un colt.

I-am zambit, mi-a zambit si... "am dat cu zarul"    vorbeam vorbeam... i-am luat si eu ca un gentlemen o ciocolata calda... Am aflat ca era din Brasov si a hotarat sa vina o noapte cu prietenele ei in sinaia, dar prietenele ei s-au facut muci la o petrecere si ea a plecat ca sa nu riste sa fie *citez "violata de aia"...

"Stai linistita ca eu nu te violez, in cel mai rau caz, te indop cu ciocolata calda pana te saturi de vorbit cu mine"

~nu mi-a venit sa cred ca a putut sa rada atat (ori era putin beata de la petrecere, ori facea teatru cu mine!~

am stat vre-o ora acolo de vorba cu ea,  dar fiind faptul ca era putin abatuta si se simtea ca ii e frica sa se duca inapoi unde se cazase, am invitat-o sa vina cu mine...   a ezitat, mult de tot, dar pana la urma a venit...


La pensiune,. toti colegii erau in sala de mese, cu jetoanele pe masa si concentrati la poker. Cu ocazia asta am invatat-o si pe ea sa joace poker,  era incredibil, ma intelegeam atat de bine cu ea, parca imi citea gandurile.

M-am retras cu ea sa iau masa, ca ne era foame de la atata ras cu colegii mei.   Eh... aici a inceput partea interesanta... M-a taiat macaroana din prima: "Asta e tot ce poti? Nu-mi vine sa cred, nu e despre dragoste, nici macar despre sex, nici macar sa ma vrajesti nu vrei,   se vede de la  o posta ca vrei sa scapi de ceva de pe suflet si fac asta doar ca sa uiti de tine pentru cateva ore!"

In momentul ala am varsat apa minerala pe mine, gen:"wow, lovitura sub centura"

S-a ridicat, si-a luat gentuta shick, ma pupat pe obraz spunand: "as vrea si eu sa fiu asa, dar nu vreau sa complic lucrurile"
M-a zis adevarul in fata, parca m-a plesnit cu el, mi-a lasat numarul de telefon, pentru ce? Stiu ca as fi facut-o sa sufar daca as fi continuat cu "actoria" aia de 2 bani care era facuta pentru mica mea placere de a iesi putin din propria mea persoana, de a uita de cat de nemernic sunt cu adevarat.
O chema Maria, a fost fata de la munte, n-am s-o uit niciodata...

2 comentarii: